SLO bocni levo
SLO bocni desno

Urška Brodnik bo predavala o tem kako pripraviti izdelek

Slovenija

06.05.2021

Virtualni dogodek bo potekal danes ob  16.uri v Primorsko-tehnološkem parku. Serijo Gostartup Food indrustry webinarjev začenjajo z mag. Urško Brodnik iz Spara, univ.dipl.inž., svetovalko na področju razvoja prehranskih izdelkov.

Vabijo na webinar: Kako pripraviti produkt za široko potrošnjo? Urška Brodnik je izkušena razvojna tehnologinja, večkrat nagrajena za inovativne izdelke v različnih živilskih panogah. Med drugim v sklopu projekta Štartaj Slovenija nudi tehnično in tehnološko podporo mladim podjetnikom.Tokrat se v GoStartup inkubatorju posvečajo podjetjem v prehrambni panogi, ki želijo svoje podjetje popeljati na višjo stopnjo in uspešno jadrati med čermi pandemije. Nove razmere so prinesle mnoge izzive, ki jih je treba čimprej in učinkovito rešiti. Slovenija ima na področju hrane zanimive danosti. Pandemija ni nujno zavora napredku. Zato vas vabijo, da se jim pridružite na brezplačnem  dogodku na katerem se bodo lotili tudi naslednjih vprašanj...

Se vam je morda zgodilo, da ste zaradi pandemije izgubili stranke?
Vas je prizadelo zaprtje prodajnega kanala v HORECI?
Bi radi prodrli v retail ali v tem segmentu delali bolj učinkovito in uspešno?
Je vaš izdelek tehnično primeren za prodajo v živilskih verigah?
Je vaša embalaža ustrezna za nove izzive in nove čase?
Ali morate premisliti učinkovitost vašega poslovnega modela?