
Kulinarični projekt Ana Roš & Tuš je to jesen začaral že mnoge. V Tušu so povezali vrhunsko kulinariko, lokalne proizvajalce in sestavine, kot je iz albuminske skute kobariške Mlekarne Planika, in nastal je kulinarični projekt Ana Roš & Tuš. Prvi izdelek iz linije, skutni njoki s pehtranom, so postali nepogrešljiva vrhunska kulinarična jed, ki so jo lahko pripravi vsakdo.
V prazničnem času na nobeni mizi ne sme manjkati topel, dišeč domač kruh. Prav zato je na Tuševe police prispel nov produkt iz linije Ana Roš & Tuš, in sicer Pirin kruh z drožmi, pripravljen po recepturi Ane Roš in narejen iz slovenske moke Mlina Rangus.
| Nasvet avtorice Pirin kruh z drožmi svežega in še toplega postrežejo v Tuševi pekarni vaše najljubše poslovalnice, na voljo pa je tudi zamrznjen hlebec, ki ga dopečete doma, naprimer v nedeljo, ko so trgovine zaprte, vi pa si zaslužite vrhunski zajtrk. Ana Roš svetuje: "Za največji užitek in hrustljavo skorjico že pečeni kruh doma dodatno osvežite in pred postrežbo pogrejte. Za 10-15 minut ga potisnite v pečico, segreto na 160 °C, brez ventilatorja." Izjemni okus Pirinega kruha z drožmi bosta lepo zaokrožila dobro slovensko maslo in marmelada, seveda pa je izbira namazov in prilog praktično neomejena. |


