SLO bocni levo
SLO bocni desno

Nov Lidlov kruh brez glutena

Slovenija

27.02.2020

Iz Lidla Slovenija prihaja novica za vse, ki v svojo prehrano ne želijo ali ne smejo vključevati glutena.Od 1. marca dalje bodo skupaj s svojim dolgoletnim partnerjem Žitom ponudili kupcem prav posebno novost na slovenskem trgu – sveže pečen kruh brez glutena.

Na voljo bo v treh različicah, klasični, ajdov in s semeni, dopečen pa bo v posebni embalaži, ki preprečuje morebitno kontaminacijo. 

Izdelek bo v marcu premierno na voljo le v Lidlovi pekarni v okviru Lidlove pekovske premiere meseca. "V svojo redno ali občasno ponudbo vključujemo številne zanimive izdelke, ki ne vsebujejo glutena – od sladolednih kornetov, različnih kosmičev, tudi mešanice za peko kruha in trajni toast. A sveže pečen kruh brez glutena v Lidlovi ponudbi je res ogromen korak h kupcem, ki uživajo tovrstno prehrano," pravi Rok Likovič, nabavnik v Lidlu Slovenija in skrbnik za sortiment Lidlove pekarne.