Dvanajst zlatih priznanj kakovosti Lidlovi pekarni
Slovenija
12.02.2015
Vseh dvanajst izdelkov, ki so jih v sodelovanju z dobavitelji prijavili na ocenjevanje kruha in pekovskih izdelkov ter so kupcem na voljo v Lidlovi pekarni, je prejelo zlato priznanje za odlično kakovost za 2015.
Ocenjevanje vsako leto izvaja Sekcija za pekarstvo, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije (GZS). Z zlatim priznanjem kakovosti so nagrajeni izdelki, ki jih kupci najdejo v Lidlovi pekarni: rustikalna bela štruca, žemlja, krof z mareličnim polnilom, bela štruca, italijanski kruh, koruzni kruh, martinov kruh, ajdov kruh z orehi, kruh s semeni, stoletna štručka, pizza štručka, orehova potička.
Priznanja so potrditev, da so v Lidlovi pekarni oblikovali kakovostno ponudbo različnih vrst kruha in pekovskih izdelkov. Večkrat sveže pečeni izdelki iz Lidlove pekarne so pri kupcih vedno bolj zaželeni, njihova priljubljenost pa stalno raste.
V Lidlovi pekarni je kupcem na voljo več kot trideset različnih vrst sveže pečenega hrustljavega kruha, pekovskega in sladkega peciva, od klasičnih slovenskih krušnih izdelkov, kot so bela štruca, žemlja, martinov in koruzni kruh, pa do tradicionalnih svetovnih uspešnic (različne vrste baget, ciabatta, masleni rogljiček) in uspešnic, kot so ajdov kruh z orehi in sirove štručke, pa vse do tistih posebnih, ki jih v takšni obliki najdete le pri njih (štručka s hrenovko, zavitek s šunko, sirom in čebulo, orehova potička).
Slovenija


