Danes na Biotehniški fakulteti ocenjevanje mesa.Danes mednarodno ocenjevanje mesa in mesnih izdelkov
Slovenija
22.05.2014
Na jubilejnem ocenjevanju 35. Slovenski oskar za embalažo 2014 je žirija za najvišja priznanja nominirala izbrane izdelke.
Danes na Biotehniški fakulteti ocenjevanje mesa.
Danes na Biotehniški fakulteti ocenjevanje mesa.Ocenjevanje embalaže je potekalo 19. maja v organizaciji Pomurskega sejma in pod pokroviteljstvom Gospodarske zbornice Slovenije v Gornji Radgoni.
Ocenjevanju Slovenski oskar za embalažo, ki najavlja sejem INPAK, sledijo ocenjevanja kakovosti pod okriljem sejma AGRA.
Prvo bo na sporedu ocenjevanje svežega mesa v okviru jubilejnega, 35. Mednarodnega ocenjevanja mesa in mesnih izdelkov, ki bo potekalo na Biotehniški fakulteti v Ljubljani.
Od 18. - 19. 6. mu bo tudi v Gornji Radgoni sledilo ocenjevanje mesnih izdelkov. Za tem se bodo zvrstili na Pomurskem sejmišču še: Mednarodno ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov (3. - 6. 6.), Mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod (20. 6.), jubilejno 40. Odprto državno ocenjevanje vin - Vino Slovenija Gornja Radgona (21. - 25. 7.),
Ocenjevali bodo med in sicer z mednarodno udeležbo (6. 8.), opravili pa bodo tudi Mednarodno cenjevanje kmetijske mehanizacije in opreme (21. - 22. 8.).


