IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Četrtek, 20.09.2018 || Tudi v Tušu omejitev ponudbe jajc iz baterijske reje  |  Rekorden izvoz v Turčijo (kljub padcu vrednosti lire)  |  Od danes nov obrat za proizvodnjo svežih testenin v Mlinotestu  |  Gorenjeve nadzornike bo vodil Tang  |  Letos na Oktoberfestu pivo (zavoljo varnosti) nekoliko dražje  |  V soboto praznik kranjske klobase na Zbiljskem jezeru (VIDEO)  |  Rogljički 4U prejeli mednaroden certifikat  |  Mlinotest odprl največjo tovarno svežih testenin v širši regiji  |  Odprtje Spar centra Šiška (še zmeraj) predvideno za konec leta 2019  |  Dm in Edeka krepita program kozmetike  |  Coop razširil ponudbo lastnih blagovnih znamk  |  NA KRATKO: Razvoj PL-a pri velikih trgovcih  |  ČZS išče lokacijo za interaktivni paviljon Čebelji svet  |  Amazon začel s poslovanjem v Turčiji   |  Beograd od leta 2020 dalje brez plastičnih vrečk?  |  Alibaba do konca leta prihaja v Srbijo  |  Skoraj vsaka druga transakcija je že brezstična  |  Predsednica letošnje žirije za nagrade Sempler je Zdenka Milanović  |  Pomurski sejem išče 23. Vinsko kraljico Slovenije  |  INTERVJU: Franc Jager:" Najbolj prodajana skupina izdelkov so cigarete!"  |   ||
   

Slovenija: Zveza Škis študente opozarja na pomen uživanja zajtrka

13.03.2018
Zveza Škis bo danes do 12. ure v Ljubljani na Foersterjevem vrtu in v Mariboru pred pisarno na Vetrinjski ulici študentom ponujala zajtrk iz hranilnih in kakovostnih živil.
 
 
 S tem projektom želijo študente ozaveščati o pomenu zdravega življenja in kakovostne hrane, ki sta ključna za dobro počutje, je povedala Nina Miketič iz Zveze Škis.
 
Zajtrk bo letos sestavljen iz preprostih in cenovno ugodnih sestavin, ki si jih lahko privošči vsak študent, a so kljub temu zdrave in zagotavljajo dovolj energije za opravljanje vseh obveznosti tekom dneva.
 
Na Škisovi stojnici v Ljubljani in Mariboru so letos študentom danes pripravili smoothie z gozdnimi sadeži in ovsenimi kosmiči, zdrave sendviče s kruhom, sirom, salamo, zelenjavo in raznimi namazi, med njimi tudi avokadovim namazom, ki je hranilno zelo bogat, ter različno sadje, je dejala Miketičeva.

Nazaj
 


 
 
 
back to top