IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Četrtek, 20.09.2018 || Tudi v Tušu omejitev ponudbe jajc iz baterijske reje  |  Rekorden izvoz v Turčijo (kljub padcu vrednosti lire)  |  Od danes nov obrat za proizvodnjo svežih testenin v Mlinotestu  |  Gorenjeve nadzornike bo vodil Tang  |  Letos na Oktoberfestu pivo (zavoljo varnosti) nekoliko dražje  |  V soboto praznik kranjske klobase na Zbiljskem jezeru (VIDEO)  |  Rogljički 4U prejeli mednaroden certifikat  |  Odprtje Spar centra Šiška (še zmeraj) predvideno za konec leta 2019  |  Dm in Edeka krepita program kozmetike  |  Coop razširil ponudbo lastnih blagovnih znamk  |  NA KRATKO: Razvoj PL-a pri velikih trgovcih  |  ČZS išče lokacijo za interaktivni paviljon Čebelji svet  |  Amazon začel s poslovanjem v Turčiji   |  Beograd od leta 2020 dalje brez plastičnih vrečk?  |  Alibaba do konca leta prihaja v Srbijo  |  Skoraj vsaka druga transakcija je že brezstična  |  Predsednica letošnje žirije za nagrade Sempler je Zdenka Milanović  |  Pomurski sejem išče 23. Vinsko kraljico Slovenije  |  INTERVJU: Franc Jager:" Najbolj prodajana skupina izdelkov so cigarete!"  |  NIJZ želi preprečiti uporabo e-cigaret med mladostniki  |   ||
   

Slovenija: Znani finalisti projekta The Slovenia Restaurant Awards 2018

26.03.2018
Jutri bo znano, katere so najboljše regijske slovenske restavracije in katera izmed njih bo v okviru letošnjega izbora "The Slovenia Restaurant Awards pod sponzorstvom Diners Club" dobila naziv najboljše med njimi.
 
Kdo bo torej nasledil Hišo Franko, ki sta jo lani strokovna in laična javnost prepoznala kot najboljšo slovensko restavracijo?
 
V letošnji izbor v okviru projekta, ki poteka pod sponzorstvom Diners Cluba, je strokovna komisija v sestavi Janez BogatajAleš GačnikNoah CharneyHelena Cvikl in Iva Gruden predlagala 165 restavracij razdeljenih na regije: sever, jug, vzhod, zahod in Ljubljano z osrednjo Slovenijo.
 
Pri dokončnem izboru finalistov restavracij so sodelovali tudi člani Chefs&Foodies Akademije, h glasovanju jih je bilo povabljenih več kot tisoč, širša slovenska javnost pa je bila vključena prek glasovanja na uradni spletni strani projekta. Skupaj so prispevali več kot 7000 glasov, katerih veljavnost je verificirala revizijska hiša Deloitte Slovenija.
 
Niko Slavnić, idejni vodja projekta je ob razglasitvi finalistov letošnjega izbora povedal: "Z željo postaviti Slovenijo na kulinarični zemljevid sveta je bil lani prvikrat organiziran strokoven, neodvisen in vseslovenski izbor najboljših slovenskih restavracij. Ta projekt nadaljujemo tudi letos, saj je bil odziv med restavracijami in uporabniki odličen. S projektom smo želeli in želimo spodbujati restavracije, da si prizadevajo še za večjo kakovost ponudbe in lasten razvoj, hkrati pa omogočimo gostom iz Slovenije in tujine, da pridejo do relevantnih informacij o kakovosti restavracij v regiji, ki jo obiščejo in katerih kulinarične dosežke si želijo preizkusiti."
 
Prireditev bo v torek, 27. 3. 2018 ob 14.30, na Gradu Fužine - Veliki stolp (MAO, Pot na Fužine 2, 1000 Ljubljana), ko bodo razglasili regijske zmagovalce in prejemnika naziva najboljša restavracija 2018. Več informacij najdete na spletni strani.


Nazaj
 


 
 
 
back to top