IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Ponedeljek, 26.10.2020 || Od jutri omejitev gibanja na občine  |   FMCG Brand Forum ONLINE v četrtek iz posebnega studia uredništva InStore v hotelu Hyatt Beograd  |  Novi ukrepi za zajezitev virusa  |  Svet kmetijsko gozdarske zbornice danes izbira novega predsednika  |  Guinness predstavil brezalkoholno ralzičico piva  |  Coca-Cola European Partners v 5,6 milijard evrov vreden prevzem  |  Groszek z novim logom in prenovo trgovin  |  Lidl (tokrat) z resnimi nameni v BiH   |  Kipper s 56. prodajalno v Kičevu  |  Podpora vinarskemu sektorju za promocijske dejavnosti na ciljnih trgih  |  Kleti Vinakoper na jesenskih ocenjevanjih pripadlo 29 medalj  |  Trgovine so ob nedeljah zaprte   |  Gomex je "prispel" tudi v Čento  |  Niso zaprte vse trgovine v nakupovalnih središčih  |  Tušev spletni supermarket širi prevzemne lokacije in lokacije dostave  |  OZS poziva k šestemu paketu za pomoč gospodarstvu  |  Poziv trgovcem glede upoštevanja "koronaukrepov"  |  Policijsko uro zaradi pandemije razširili na več kot polovico upravnih območij  |  Sprememba vodstva na Agenciji za kmetijske trge in razvoj podeželja  |  Tudi Imlek AD, Meggle Srbija in Somboled imajo dovoljenje za izvoz na Kitajsko  |   ||
   

Slovenija: Zakulisje slovenskih prejemnic Michelinovih zvezdic

23.09.2020
Letošnja podelitev kar sedmih Michelinovih zvezdic je Slovenijo ustoličila na zemljevidu prestižnih kulinaričnih destinacij, od oktobra do marca pa bomo lahko v okviru pobude "Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega,” prek spleta spremljali svet vrhunske kulinarike.
 
Za iskrivo doživetje bodo poskrbeli vsi letošnji prejemniki Michelinovih zvezdic: Hiša Franko – chef Ana Roš; Atelje – chef Jorg Zupan; Restavracija Dam – chef Uroš Fakuč; Hiša Denk – chef Gregor Vračko; Gostilna pri Lojzetu – chef Tomaž Kavčič in Vila Podvin – chef Uroš Štefelin.

Pobuda "Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega”, ki bo z inovativnimi video pristopi razkrivala zgodbe in skrivnosti nagrajenih chefov, predstavljala njihove ekipe, trud in okolje, v katerem delajo, je plod sodelovanja blagovne znamke Mastercard in ekipe Sous Chef, ki sicer stoji za Odprto kuhno in drugimi kulinaričnimi uspešnicami.
 
V video vsebinah, ki jim bomo lahko sledili na slovenskih in mednarodnih spletnih kanalih podjetja Mastercard, bodo nagrajeni chefi spregovorili o sebi, o virih navdiha, o življenjskih korakih, ki so jih vodili do Michelinove zvezdice, o zmagah in porazih, z gledalci pa bodo delili tudi namige in nasvete, s katerimi bo lahko vsakdo tehnike velikih mojstrov prenesel v domačo kuhinjo.
 
Prvega bomo spoznali chefa Jorga Zupana iz Restavracije Atelje, nato pa prek video zgodb vsak mesec obiskali drugo restavracijo in vsak mesec bo chef, ki bo na vrsti, na večerjo za nagrado povabil tudi nekaj srečnežev, ki bodo najbolj zavzeto spremljali video vsebine in sodelovali v pobudi na družbenih omrežjih.

Doživetja so tista, ki nas navdihujejo, povezujejo in omogočajo neprecenljive spomine, zato je glavno poslanstvo podjetja Mastercard, da ustvarja doživetja uporabnikov, ki nagovarjajo čute ter blagovno znamko krepijo na nove in raznovrstne načine. "Kulinarika in turizem sta letos doživela mnogo pretresov, pa vendar lahko med temi poiščemo svetle trenutke, ki so javnost navdali z optimizmom in upanjem. Eden takšnih je bila podelitev Michelinovih zvezdic, zato želimo ljudem približati in jih navdušiti za ta čudoviti svet, ki družbo in naša življenja bogati na neprecenljiv način,” je povedal Aleš Petejan, vodja marketinga pri Mastercard Slovenija, medtem ko je Alma Kochavy, idejna vodja projekta pri Sous Chefu, poudarila, da se "s pobudo želimo pokloniti nagrajenim chefom, jih predstaviti v novi luči in v očeh javnosti zanje vzbuditi večje zanimanje, takšno, kot so ga deležni vrhunski športniki, saj si ga nedvomno zaslužijo. Samo s povezovanjem in sodelovanjem lahko namreč uresničimo visoko zastavljene cilje ter potenciale celotne skupnosti,” je zaključila.

Na fotografiji: Vila Podvin – chef Uroš Štefelin
Foto: Sous Chef

Nazaj
 


 
 
 
back to top