IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Torek, 02.06.2020 || Malo gospodarstvo zaradi koronavirusa v odpuščanja  |  Mastercard zagnal Fintech Express program za startupe  |  DARKO LUKIĆ: 19.junija 1.FMCG webinar za prodajne in marketinške profesionalce  |  Na seznamu presežnih delavcev v Hisense Gorenje Europe 46 zaposlenih  |  Slovenija tretja na svetu po namenjenih sredstvih za okrevanje gospodarstva!  |  Citypark podarja zastonj sladice  |  Skaza vabi na virtualni dan odprtih vrat 5.junija  |  Gigine testenine z vod(k)o  |  Odprli restavracije, muzeje in kinodvorane  |  Amazon bo večini začasnih delavcev ponudil trajno zaposlitev  |  V lizbonski regiji trgovski centri (še) zaprti  |  Sprememba v upravi Kauflanda  |  Nestlé v sporu z ameriškim Impossible Foods  |  Republika Južna Afrika odpravila prepoved prodaje alkohola  |  Organski lešniki Zaum na policah švicarskih trgovin Coop  |  TZS:"Tudi mali trgovci želijo obratovanje trgovin ob nedeljah in praznikih"   |  Maruša Škopac:"Delo trgovin ob nedeljah in praznikih je v turizmu eksistenčnega pomena"  |  Vipavske vrtnice bodo predelali za izdelavo kozmetike  |  V Heinekenu "žezlo" prevzel Dolf Van den Brink  |  Telemachov EON z novostmi  |   ||
   

Hrvaška: Ob 100 obletnici nov Podravkin laboratorij - Zlata Bartl

24.02.2020
Podravka je odprla najmodernejši prehrambeno-tehnološki laboratorij v regiji za senzorska in kulinarična raziskovanja. V Podravki so v petek zaznamovali in proslavili 100 let od rojstva profesorice Zlate Bartl, ene od najbolj pomembnih oseb iz Podravkine bogate zgodovine.
 
Zlata Bartl je bila znanstvenica na čelu ekipe strokovnjakov in se je domislila dehidrirane Podravka juhe, potem še Vegete, ki Podravkin najbolj znan proizvod in blagovna znamka. 

Vizionarka je v podjetju sinonim za inovativnost, vrhunsko kvaliteto, izvrstnost in odgovornost do potrošnikov kot imperativ pri poslovanju.

V petek so odprli nov prehrambeno-tehnološki laboratorij, ki je najsodobnejši v regiji.
 
Laboratorij za napredna senzorska in kulinarična raziskovanja se imenuje - Zlata Bartl in v njem se bodo rojevali novi Podravkini proizvodi.

Nazaj
 


 
 
 
back to top