IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Petek, 25.05.2018 || Kmalu nogometno EP vinarjev   |  Predstavitev govornikov na FMCG Summitu Ljubljana  |  Konec tedna festival vrtnic in rozeja v Portorožu  |  Odštevamo: Še en dan do veljave (nove) zaščite osebnih podatkov - GDPR  |  Salus prevzema Sanolabor  |  Letalski prevoznik KLM združil moči z družbo Jacobs Douwe Egberts   |   Aldi odprl 25 trgovin in načrtuje še (prvi) distribucijski center  |  Rast prodaje sira, padec prometa z mlečnimi izdelki  |  Židan: "Hvaležen sem za vsako nabavo, ki jo boste naredili na lokalnem trgu"  |  Amazonov ključ za dostavo v vaše vozilo (VIDEO)  |  Odprt Tommy št. 200   |  Vlada za odprave lanske suše v kmetijstvu namenja sedem milijonov evrov  |  McDonald's v Ljubljani odslej z dostavo  |  Slovenski gin med osmimi najboljšimi žganimi pijačami sveta!  |  Hisense doslej pridobil več kot 22 odstotkov Gorenja  |  Jeronimo Martins bo vso elektriko pridobival iz obnovljivih virov  |  Program FMCG Summit Ljubljana, 7. junij 2018  |  V Beogradu zaključen 5."Marketing Summit" revije InStore in Akademije Financ  |  Skupina Mercator v prvem četrtletju z 9-milijonskim dobičkom iz poslovanja  |  M&S zapira več kot 100 trgovin  |   ||
   

Makedonija: Natur Premium Perutnine Ptuj vstopa na makedonski trg

20.04.2018
Perutnina Ptuj, ki je doma leta 2015 predstavila novo izdelčno linijo svoje blagovne znamke Natur premium, je to blagovno znamko minuli teden predstavila še v Makedoniji. 

 
 
V izhodišču gre za novo generacijo okolju in živalim prijazne vzreje piščancev in s tem povezano nadgradnjo kakovosti perutninskega mesa in živil. V podjetju so realizirali filozofijo, da kar največ naravnih lastnosti v naravnem okolju vzrejenih piščancev pripeljejo do končnega izbora potrošnikov in njihovih kulinaričnih kreacij.
 
Seveda s pomočjo najnovejše tehnologije za obdelavo perutninskega mesa. To so na včerajšnji predstavitvi nove izdelčne linije, ki se bo v naslednjem mesecu pojavila na makedonskih policah, novinarjem povedali v neposrednem stiku v skopski restavraciji Vodenica. 
 
Na konferenci so o tem govorili: Nada Krajnc, svetovalka v odboru direktorjev Perutnine Ptuj, Stefan Šišovski, direktor Perutnine Ptuj Skopje in profesor Dragoslav Kocevski s Fakultete za poljedelstvo in hrano.  
 

Nazaj
 


 
 
 
back to top