IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Nedelja, 22.07.2018 || Potrjen projekt:" Modra frankinja - žametno vino Posavja!"  |  Št. 66. revije InStore že na poti k prejemnikom, kmalu tudi v elektronski obliki  |  Neugodno vreme lani oklestilo pridelek ekološkega sadja  |  Pridelovalci zelenjave želijo vstopiti v shemo izbrane kakovosti   |   Vodenje marketinga v podjetju Skaza prevzela Jasna Potisek  |  Gefco za svojo inovativno rešitev prejel nagrado "Innovation Leader"  |  Izmenjevalnica po petih letih zbrala 9 ton donacij  |  Walmart se povezuje z Microsoftom  |  Naziv "Evropska gastronomska regija" leta 2021 Sloveniji  |  Nova Korab Tirnica v skopski četrti Crniče  |  V Pekingu nakupe dostavi kar robotska kocka  |  Skupina mladih Slovakov iz vozičkov kradla torbice  |  Panvita odprla nov Ave mesni center v Mariboru  |  Priložnost slovenskih podjetij za preboj v trgovine skupine Rewe  |  Unilever v prvi polovici leta zmanjšal prihodke in dobiček  |  Domaćico uživala cela Rusija, prodaja se je doma podvojila  |  Cigarete večine proizvajalcev so se podražile  |  Prenovljena trgovina Tuš v Murski Soboti  |  Predlani nižja registrirana poraba alkohola  |  Lidl poskrbel za parkirna mesta nogometnih reprezentantov  |   ||
   

BiH: Klet Vukoje odpira destilarno in oljarno

06.12.2017

Najmodernejšo destilarno in oljarno v BiH, ki bosta delali na bazi sodobnih nemških in italijanskih tehnologij bodo kmalu odprli v kraju Zasad polje v Trebinju. Večmilijonska investicija vinske kleti Vukoje bo imela za posledico kar nekaj novih vrst žganja, v oljarni pa bodo izdelovali oljčno olje ekstra deviške kategorije. 

 
 

Kakor je povedal Radovan Vukoje, direktor kleti Vukoje, bo destilarna odprta do konca leta, v njej pa da bodo predelovali več vrst trt in na trgu bo tako kar nekaj novih izdelkov žganja; chardoneja, merlota, vranca...

Pri izdelavi žganja bodo uporabljali tehnologijo nemškega podjetja Adolf Adrian in trgu na ta način ponudili 20 vrst destilatov.

"Izdelovali bomo tudi likerje iz hercegovskih trav, posebna žganja iz grozdja, brendije na bazi konjak tehnologije, a tudi t.i. " barik žganja", ki bodo nekaj časa v sodih," je povedal  Vukoje.


Nazaj
 


 
 
 
back to top