IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sobota, 22.02.2020 || Zajc zaenkrat proti novim interventnim ukrepom pri odpadni embalaži  |  Omogočeno poslovanje preko Amazon Europe  |  Gradnja paviljona za Expo v Dubaju poteka po načrtih  |  6. Sarajevo FMCG Summit revije InStore 5.marca  |  V Zagrebu 17.marca 3. FMCG marketinška konferenca revije InStore   |  Marks & Spencer v nadaljnje zapiranje trgovin  |  Walmart se na Japonskem rešuje s spletno prodajo  |  Warren Buffett odkupil 2,3 odstotka Krogerja  |  Za vinsko klet Plantaže lansko leto med najslabšimi  |  Lonia se je digitalizirala s pomočjo platforme Glovo  |  Vrednost odkupljenih kmetijskih pridelkov zrasla za skoraj 19 odstotkov  |   V Ljubljani odprli jubilejni Lidl št.60 (FOTOREPORTAŽA)  |  Vse večja priljubljenost kameljega mleka  |  Paradižnik kar sedemkrat dražji  |  ZANIMIVOST: Kaufland prodaja veganske čevapčiče  |  V NTL vstopile tri nove članice - Dergez, Sonik in Robin  |  V Nišu položili temeljni kamen za gradnjo Delta planeta  |  Alarmantno stanje z (embalažnim) odpadom  |  Potrošniki februarja spet slabše razpoloženi  |  V Žitu odslej lahko nakupujete s kriptovaluto (VIDEO)  |   ||
   

Slovenija: Kadri med ključnimi izzivi za razvoj pekarstva

14.02.2020
Ustrezni kadri so eden ključnih izzivov razvoja panoge pekarstva, zato je pomembno sodelovanje izobraževalnih institucij in gospodarstva, poudarjajo predstavniki pekarskih podjetij ter fakultete in srednjih šol. To si bodo prizadevali izboljšati tudi s sporazumom o krepitvi sodelovanja, ki so ga podpisali v Ljubljani.
 

 
Sporazum so podpisali Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri GZS ter Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Biotehniški center Naklo, Izobraževalni center Piramida Maribor, Biotehniški izobraževalni center Ljubljana in Šolski center Šentjur.

Slovenska pekarska panoga je v minulih desetletjih dosegla visoko raven kakovosti, bodo pa podjetja odličnost v prihodnje lahko zagotavljala le, če bodo imela najboljše in najbolj predane sodelavce, je poudaril predsednik sekcije Janez Bojc.
 
 

 


Nazaj
 


 
 
 
back to top