IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Ponedeljek, 06.04.2020 || Fructal doniral etilni alkohol za pripravo razkužil  |  Orban uvaja davek za mednarodne banke in trgovce  |  Manj povpraševanja po rezanem cvetju, zanimanje predvsem za sadike vrtnin  |  Hisense Gorenje bo delo začelo v petek  |  ZANIMIVOST: V Gazi nek slaščičar izumil "koronsko torto"  |  Petrolova prodaja ponekod nižja za več kot 50 odstotkov  |  RAZISKAVA (Nielsen): "Nadpovprečna rast prodaje pri skoraj vseh blagovnih skupinah"  |  V zadnjem mesecu izvozili skoraj štiri milijarde mask  |  Največje svetovno ocenjevanje vina Decanter preloženo na september  |  Tudi v FJK v trgovino samo z zaščitenim obrazom  |  Med živili z največ vitamina C v uvozu prve limone  |  83. številka revije InStore tudi na spletu  |  Tikveš prihodke lani povečal za dobra 2 milijona evrov  |  Zakaj ne bi smeli nositi (umazanih) rokavic v trgovinah  |  V Konzumu prost velikonočni ponedeljek in višji praznični dodatek   |  Policijska ura kar cel vikend, upokojenci v trgovino ob 4. uri zjutraj  |  NA KRATKO: Trgovci od vsepovsod...  |  ANALIZA: Kdor bo ujel pravi trenutek s pravimi sporočili bo veliki zmagovalec krize  |  Ranljive skupine od danes še (zadnjo) uro dlje v trgovinah  |  Kobal:"Zaradi krize s koronavirusom se draži proizvodnja"  |   ||
   

Slovenija: Kadri med ključnimi izzivi za razvoj pekarstva

14.02.2020
Ustrezni kadri so eden ključnih izzivov razvoja panoge pekarstva, zato je pomembno sodelovanje izobraževalnih institucij in gospodarstva, poudarjajo predstavniki pekarskih podjetij ter fakultete in srednjih šol. To si bodo prizadevali izboljšati tudi s sporazumom o krepitvi sodelovanja, ki so ga podpisali v Ljubljani.
 

 
Sporazum so podpisali Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri GZS ter Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Biotehniški center Naklo, Izobraževalni center Piramida Maribor, Biotehniški izobraževalni center Ljubljana in Šolski center Šentjur.

Slovenska pekarska panoga je v minulih desetletjih dosegla visoko raven kakovosti, bodo pa podjetja odličnost v prihodnje lahko zagotavljala le, če bodo imela najboljše in najbolj predane sodelavce, je poudaril predsednik sekcije Janez Bojc.
 
 

 


Nazaj
 


 
 
 
back to top