IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Petek, 14.08.2020 || Velika Britanija uvaja karanteno za Francijo  |  Črna gora spet odprta za sosede  |  Mediana: "Več kot polovica z manj obiski v trgovinah"  |  Voka Snaga poziva na pravilno zbiranje bioodpadkov  |  Nov Univerexport v Zrenjaninu  |  Za dezinfekcijska sredstva bo šlo 7,2 milijona litrov vina  |   ZDA zadržale (visoke) carine za evropske izdelke  |  Zavezništvo Agecore se je (po 200 dneh) pobotalo s Coca-Colo  |  Sky Cola na naslovnici z Wonder Woman  |  Nestlé razvija napitek iz grahovih proteinov  |  ZN v Libanon že poslali 50 tisoč ton moke  |  Amazon na jugu Indije zagnal spletno prodajo zdravil  |  Carrefour doniral 40 ton hrane Libanonu  |  Walmart in Instacart s skupnim projektom hitre dostave  |  Eurospin danes odprl najprej v Zadru!  |  Na Obali zadovoljni s turističnim obiskom  |  TC Voli odprl objekt v Danilovgradu   |  ZANIMIVOST: Nekdanja žrtev napada Edena Hazarda obogatela z vodko  |  "Jana summer alarm by Saatchi Croatia"  |  V Galiciji zaradi koronavirusa prepovedali kajenje  |   ||
   

Slovenija: Drugi Evropski simpozij hrane se vrača novembra

24.06.2020
Evropski simpozij hrane, eden najpomembnejših evropskih kulinaričnih dogodkov, se novembra vrača v Ljubljano. 
 
 
Prihajajo največja svetovna kuharska imena in izjemni posamezniki s področja kulinarike, umetnosti in medijskega sveta, ki spreminjajo svet na bolje. Med 7. in 9. novembrom bodo s svojimi zgodbami navdihnili in spodbudili k naprednemu razmišljanju in delovanju za boljšo in trajnostno prihodnost.
 
Po nasvetu Svetovne zdravstvene organizacije in zaradi strogih ukrepov, ki so jih sprejele številne evropske države, so se organizatorji sredi negotovosti, v kateri živimo, odločili, da drugi Evropski simpozij hrane prestavijo na jesen. Prvotno zasnovan program prireditve bo izpeljan le, če bodo zdravstvene razmere organizatorju omogočile, da program izvede v celoti.
 
Če bodo zaradi epidemije širjenja koronavirusne bolezni sprejete omejitve, bo prireditelj program in format dogodka ustrezno prilagodil. Vrhunec tridnevnega dogodka bo zagotovo v ponedeljek, 9. novembra, na celodnevnem simpoziju.
 
Pod taktirko Ane Roš, najboljše kuharske mojstrice na svetu, prejemnice dveh Michelinovih zvezdic in ambasadorke Svetovne turistične organizacije, ter kuratorja projekta Andrea Petrinija, ki velja za enega ključnih ljudi v gastronomiji, bodo govorci s svojimi zgodbami poučevali, navdihovali in spodbujali k naprednemu razmišljanju ter delovanju za boljšo in trajnostno prihodnost.

Nazaj
 


 
 
 
back to top