IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Torek, 18.06.2019 || Nevarnost pesticida klorpirifos za zatiranje škodljivcev na pridelkih  |  Tretjina Evropejcev dnevno uživa prehranska dopolnila  |  Effie Slovenija 2020 z novim vodstvom  |  Pingo Doce za pakiranja uporablja plastiko iz oceanov  |  Sainsbury's uvaja "otoke" za natakanje vode  |  Coop odprl prvo "non-stop" trgovino brez blagajn  |  Hercegovska jabolka uživajo tudi na Maldivih  |  Prvi Gomex v beograjski Borči  |  Violeta prevzela čapljinsko podjetje Lasta  |  Prihodki trgovine v prvem četrtletju letos navzgor za 10 %  |  Mesarji lahko gostincem prodajo le četrtino blaga  |  Gorivo od polnoči precej cenejše  |  Budimke (še vedno) noče nihče  |  Zaključen stečaj Klasja  |  Jagros 28. junija odpira nov center v Šentjurju  |  Študija: Jadransko morje med najbolj onesnaženimi s plastiko  |  Nestlé se še naprej usmerja (tudi) h konditorjem  |  Zelena luč za povečanje uvoza govedine iz ZDA  |  Bayer v iskanje zamenjave za glifosat namenja 5 milijard evrov  |  PPR reja ponuja priložnosti za rejce in Spodnje Podravje  |   ||
   

OKUSI LJUBLJANE: "Od nekdaj jedi so ljubljanske slovele"

26.07.2014
Novo gastronomsko ponudbo spremlja tudi nova knjiga "OKUSI LJUBLJANE, Od nekdaj jedi so ljubljanske slovele - Z Ljubljančani za vsakdanjo in praznično mizo", katere avtor je prof. dr. Janez Bogataj.
 
V knjigi je predstavljena zgodovina kulinarične ponudbe v Ljubljani in njeni okolici, zgodbe, ki spremljajo posamezne jedi in recepti za njihovo pripravo. Na koncu so navedeni gostinski lokali, kjer bodo jedi pod blagovno znamko OKUSI LJUBLJANE na voljo kot del redne ponudbe.

 
 
 
 
back to top